Vişne Çikolatalı Ağlayan Kek
Vişne Çikolatalı Ağlayan Kek Malzemeleri.
100 gr. Tereyağı (Oda sıcaklığında) 1 çay bardağı pudra şekeri 2 yumurta 150 gr. Un 1/2 kahve fincanı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket toz vanilya 2 yemek kaşığı kakao 20 adet vişne. Vişne Çikolatalı Ağlayan Kek Hazırlanışı. Tereyağı ve pudra şekeri krema kıvamına gelene dek çırpın.
Yumurtaları teker teker karışıma yedirin. Un, kakao, kabartma tozu ve vanilyayı karışıma ekleyin. Sütü ilave edin. Cupcake kâğıtlarının içini bir parmak doldurun, içine 2-3 tane vişne batırın, üzerini tekrar doldurun. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 20 dakika pişirin. Kupkeklerinizin üzerini sarı şeker hamuru ile kaplayın. Üzerini kaplan haline getireceğiniz şeker hamurları ile süsleyin. Ufacık pati izleri de yapabilirsiniz.
23.01.2024 06:58:39
Vişne Çikolatalı Ağlayan Kek ile ilgili bu madde bir taslaktır. Madde içeriğini geliştirerek Herkese açık dizin kaynağımıza katkıda bulunabilirsiniz. Sayfayı Düzenle
|