375 gr. Un 375 gr. Kekun 1 tutam tuz 250 gr. Tereyağı (Oda sıcaklığında) 4 yumurta 1 paket vanilya 310 ml. Süt 325 gr. Şeker SÜSLEMESİ: 500 ml. Çiğ krema 60 gr. Pudra şekeri.
Kelebekli Ağlayan Kek Hazırlanışı.
Önce bir kapta tereyağı ve şekeri karıştırın. Ardından malzemeye sırasıyla, un, tuz, yumurta, vanilya ve sütü ekleyin. Mikserle iyice çırpın. Cupcake malzemesini kalıplara dökün. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Süslemesi için çiğ kremayı mikserde kabarıncaya kadar çırpın. Tahta kaşıkla pudra şekerini ilave edin. Sıkma poşetine koyduğunuz kremayla keklerinizi süsleyin. En üste ise pasta süsü kelebekleri koyun.