1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 80 gr. Tereyağı (Oda sıcaklığında) 1 yumurta 2.5 su bardağı un yarım paket kabartma tozu yarım çay bardağı kakao 1 bardak damla çikolata 1 paket vanilya.
Damla Çikolatalı Ağlayan Kek Hazırlanışı. Bir kabın içerisine, şeker, un, kabartma tozu, vanilya ve kakaoyu koyun. Üzerine tereyağı, yumurta ve sütü ekleyin. Malzemelerin hepsini mikserle iyice karıştırın. Hepsi karıştıktan sonra damla çikolataları ekleyin ve tahta kaşık yardımıyla tekrar alttan üste doğru karıştırın Daha sonra kup kek kalıplarının içine karışımı kaşık yardımıyla dökün. Keklerinizi önceden 170 derecede ısıltılmış fırında 30 dakika pişirin. Cupcake'in üzerini kalıplarla kestiğiniz beyaz şeker hamuru ile kaplayın. Üzerini ise yine kalıplarla yaptığınız çiçek şeklindeki kırmızı hamurlarla süsleyin"
}
]
}